Як правильно підібрати бронежилет для жінок? Відрізняються вони чимось за характеристиками і параметрами від чоловічого? Ми намагаємося потроху і чим можемо допомагати нашій армії і зараз необхідно для хлопців придбати бронежилети і в тому числі для жінок. Як їх правильно вибрати і де краще замовити в Україні?
Як правильно підібрати бронежилет
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-30 18:05:38
Я не думаю, що бронежилет чоловічий чимось істотно відрізняється від жіночого, хіба що може буде важити трохи менше. Але клас захисту повинен бути високий, 4 або 5 клас захисту бронеплити.
Поделиться32022-09-30 18:21:11
Головне щоб бронежилети були надійні і з високим ступенем захисту, на фронт зазвичай вибирають 4,5 клас захисту. Подивіться бронеплити і броне-чохли на сайті Арсенал Патріота, там є як для чоловіків так і для жінок, вся продукція має сертифікати і проходять перевірку на відповідність. Ось посилання на їх сайт https://arp.co.ua/rozgruzky-i-plytonosky/
Поделиться42022-09-30 18:27:45
Я думаю что в женские бронеплиты должны быть меньше по размеру, по весу, а также у плитоносках должны быть регулировки, чтоб можно было отрегулировать его по высоте и полноте